Lucruri simple ce aduc fericirea

Nu ştiu cum sunt unii, dar eu… pot să spun cu mâna pe inimă că bucuria adevărată stă în lucruri simple. Lucruri pentru care nu plăteşti bunuri materiale sau bani.

Săptămâna asta, fiind într-un mediu ocupat, am descoperit că acei oameni din jurul meu sunt cei mai simpli oameni. Ei nu se omoară în haine soft, fetele în machiajuri sau bărbaţii în cuvinte comune – ei nici măcar nu se omoară cu complimente la prima vedere, ci pur si simplu adoptă un comportament de „bun venit colega noastră” sau „simte-te ca acasă!”. Credeţi-mă, că uneori e ca şi cum nu exist. Serviciul e servici şi atât!

Şi ceva ce apreciez până în măduva oaselor este că, deşi, fiind un om cu handicap, nu mă tratează nimeni cu milă. Înţelegi, nu întârzii, munceşti, eşti conştiincios şi eşti eminent, ai de câştigat… altfel, sancţiune. Mulţumesc, pentru că prin asta sunt un om normal chiar dacă sunt HANDICAPATĂ sau VAI SĂRACA FATA!

Poate sunt de modă veche, dar ador simplitatea şi sinceritatea. Ador faptul că tu, om drag, munceşti cinstit, îţi pui la bătaie neuronii să funcţioneze.

Ador lucrurile simple ce aduc fericirea.

Reclame

9 gânduri despre “Lucruri simple ce aduc fericirea

 1. Ştiu cum e, şi eu am un handicap locomotor, dar am avut norocul de a întâlni şi de a trăi alături de oameni care nu m-au tratat niciodată altfel decât ca pe un om ca ei.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nu esti neaparat de moda veche si chiar asa de-ar fi – esti amprentată de rafinamentul , stilul aparte ce constituie atributul unei lumi care nu se mai regaseste in tumultul si alergarea spre nicaieri din vremurile noastre …
  Peste toate ai o scanteie de suflet care te situeaza dincolo de toti si toate .
  De aceasta-mi esti dragă !

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ei , daaa ?!
  Atunci :
  pimesti cu imbratisatul ?
  Ce daca nu ne cunoastem !
  Spun asta de multe ori necunoscutilor care in anumite circumstante se alatura mie , necunoscutilor pe care sufletul meu îi simte cumva cunoscuti …
  Un timp mai scurt ori mai lung , mergem alaturi pe acelasi drum , impartasim aceleasi trairi , comunicam in acelasi registru .
  Stiu ca nu-i voi mai revedea insa la fel de bine stiu ca dincolo de distante , de timp , am primit si am daruit caldură , privindu-ne deschis in ochi , simtindu-ne intr-un anumit fel .
  Nu-i uit si-mi amintesc mereu momentele in care ne-am stat alaturi .
  Cred cu tarie ca in anumite circumstante , mai cu seama necunoscutii trebuiesc imbratisati simplu cald , hotarat iar nu complezent .
  Asadar :
  Ce daca nu ne cunoastem ?!
  Restul intrebarii l-ai aflat deja si poate l-ai înteles … ori poate nu .

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s